El PP activa la maquinària electoral a la Comunitat Valenciana per a treballar "amb temps i tranquil·litat"

La setmana que ve es designaran els comités electorals amb la finalitat que comencen a donar llum verda a les candidatures en les diferents localitats valencianes

Mazón i Catalá en una imatge
Mazón i Catalá en una imatge / PPCV

El PP de la Comunitat Valenciana (PPCV) posarà en marxa a partir de la setmana que ve la seua maquinària electoral per a "començar a treballar amb temps i amb tranquil·litat" en la campanya per a les eleccions municipals de 2023.

Així ho ha assegurat la secretària general del PPCV, María José Catalá, acompanyada pel president autonòmic, Carlos Mazón, després de la reunió del consell de direcció del partit. Una reunió en el qual s'ha autoritzat la convocatòria dels comités executius regionals i provincials que designaran els membres dels comités electorals.

Aquests comités es designaran durant la setmana que ve, amb la finalitat que comencen a donar llum verda a les candidatures en les diferents localitats valencianes, de cara a les eleccions municipals de 2023.

El Nou d'Octubre marca l'inici de la precampanya

Es compleix així, segons Catalá, el compromís de tindre en marxa el procés sobre la celebració del Nou d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana. Per al PP aquest dia representa "el quilòmetre zero i el punt per a l'inici de la precampanya per a les eleccions municipals, i també autonòmiques".

Ha afirmat que esperen tindre "uns resultats òptims" i recuperar gran part de les alcaldies, i per això, volen "començar a treballar amb temps i tranquil·litat". "Crec que serem el partit que amb més celeritat nomenarà els seus candidats", ha afirmat la dirigent popular.

També et pot interessar

stats