Peris: "Som els ‘ninis’ de l'aigua perquè ni el PP ni el PSOE han fet res"

La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat ha reivindicat al Baix Segura un Pacte Nacional de l'Aigua

La candidata de Ciutadans a la Generalitat, Mamen Peris
La candidata de Ciutadans a la Generalitat, Mamen Peris / Cs

La candidata de Ciutadans (Cs) a la presidència de la Generalitat, Mamen Peris, ha reivindicat a la comarca alacantina del Baix Segura un Pacte Nacional de l'Aigua perquè a la Comunitat Valenciana “no volem ser els ninis de l'aigua: ni tenim aigua, ni el PP ni el PSOE han fet res per a solucionar-ho”.

Mamen Peris ha visitat Oriola acompanyada pel candidat de Ciutadans a l'alcaldia, José Aix, i el diputat nacional de Cs Juan Ignacio López-Bas.

Peris ha demanat als partits polítics que “s'asseguen a negociar amb criteris tècnics i sense enfrontaments entre comunitats”.

També ha insistit en les “preguntes sense resposta” al candidat del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, entorn de “per què continua mantenint com a alcaldable a Oriola una persona per a qui la Fiscalia demana set anys de presó" i "quines són les mesures de regeneració democràtica del PP i com pensen combatre la corrupció?”

La candidata taronja a la Generalitat ha dit, finalment, que “Cs Oriola té un projecte sòlid, solvent, amb experiència de gestió i que sap el que vol per a l'Oriola del futur”.

Per la seua part, José Aix ha fet una “crida als votants del PP que se senten orfes per un candidat, José Vegara, acusat per diversos delictes contra la Hisenda Pública”.

També et pot interessar

stats