Peris reivindica més estructures per a connectar la Comunitat Valenciana

La candidata de Ciutadans, en un acte celebrat a Gandia, ha promés la finalització de la CV-60 i la posada en marxa del tren de la costa per a unir les Marines i la Safor

Mamen Peris durant la intervenció a Gandia
Mamen Peris durant la intervenció a Gandia / À Punt NTC

La candidata de Ciutadans a la Presidència de la Generalitat, Mamen Peris, ha reivindicat aquest dissabte des de Gandia (la Safor) infraestructures claus per a connectar la Comunitat Valenciana de nord a sud.

Acompanyada per la número dos de la llista autonòmica i candidata municipal Estefanía San Agustín, Peris ha promés la finalització de la CV-60 que uneix Gandia i l'Olleria (Vall d'Albaida), ha afirmat que "les rodalies són més que necessàries" i ha denunciat que "el 80% de les millores que s'haurien d'haver fet a la Comunitat Valenciana no s'han executat".

La candidata de Ciutadans ha exigit al govern d'Espanya que invertisca i transferisca partides per al manteniment dels trens, perquè "de res ens valdria transferir aquesta competència si no tenim suficient finançament, com ens passa ara". 

Peris ha defés el tren de la costa, que uniria la capital de la Safor amb les Marines, el qual es troba "en punt mort", i que "seria un impuls econòmic i turístic per a Gandia".

Per la seua part, Estefania San Agustín ha exposat algunes de les propostes per a conciliar la vida laboral i familiar: un xec nadó de 500 euros per cada nou naixement per a gastar en els comerços de Gandia i la gratuïtat de les escoles infantils de 0 a 3 anys.

També et pot interessar

stats