Peris critica que el PP i el PSOE no saben “on estan els límits de la corrupció”

La candidata de Cs aprofita un acte al Puig de Santa Maria per a denunciar la manca de regeneració política en aquestes formacions

Mamen Peris aquest diumenge en un acte de campanya al Puig
Mamen Peris aquest diumenge, en un acte de campanya al Puig de Santa Maria / Cs

La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Mamen Peris, ha aprofitat un acte de campanya aquest diumenge al Puig de Santa Maria (Horta Nord) per a demanar a Mazón i Feijóo que responguen “sobre corrupció, sobre si implantaran la taxa turística o si seguiran el model d'immersió lingüística nacionalista de Galícia”.

Després de recordar que l'alcaldessa socialista del Puig “s'asseurà en la banqueta acusada de prevaricació” i que “el PP presenta candidats als quals la Fiscalia demana set anys de presó a Oriola o 14 d'inhabilitació al Campello”, Peris ha qüestionat “on estan els límits en la corrupció de PP i PSOE”. 

La presidenta de Ciutadans a la Comunitat Valenciana ha volgut traslladar aquestes “preguntes sobre la corrupció del PP al senyor Feijóo, que està hui a València”. A més, ha exigit que “Mazón responga també si pensa implantar la taxa turística” com a Balears o si “la seua política serà la de la immersió lingüística nacionalista, com la de Feijóo a Galícia”.

També et pot interessar

stats