Pérez Garijo: "El Consell ha estat al costat de les empreses quan hi ha hagut d'estar"

La consellera de Participació defensa que el govern valencià és "plural" i reivindica les polítiques impulsades per a ajudar el sector empresarial 

Rosa Pérez Garijo, durant una roda de premsa posterior al ple del Consell (arxiu)
Rosa Pérez Garijo, durant una roda de premsa posterior al ple del Consell (arxiu) / Europa Press

La consellera de Participació, Rosa Pérez Garijo, ha assenyalat aquest divendres, en ser preguntada sobre el paper dels empresaris, que el govern valencià és "plural" i "manté diferents opinions en molts temes", però ha deixat clar que el més important són "les polítiques que aplica". "El Consell ha demostrat que quan s'ha hagut d'estar al costat de les empreses, s'hi ha estat", ha recalcat.

En la roda de premsa per a informar dels assumptes aprovats aquest divendres en el ple del Consell, Garijo ha assenyalat que no s'ha tractat l'anunci del president, Ximo Puig, de crear el Dia de l'Empresa a la Comunitat Valenciana. No ha volgut comentar tampoc les crítiques llançades pel vicepresident segon i candidat de Podem a la Generalitat, Héctor Illueca, sobre els empresaris, perquè segons ha dit, estava en aquell moment com a portaveu de l'executiu autonòmic. 

En qualsevol cas, ha recalcat que el Consell "ha demostrat àmpliament que sempre ha donat ajudes quan s'han necessitat", i també en les polítiques implementades per a ajudar els col·lectius més afectats. Una cosa que, a parer seu, "ha quedat molt clara en la pandèmia". Igualment, ha destacat la millora registrada en les xifres d'ocupació i de l'atur, que s'ha reduït a la meitat respecte de 2015. I s'ha recuperat "la bona reputació" de la Comunitat Valenciana i també la inversió, cosa que "ha donat molta tranquil·litat a les empreses". Igualment, ha deixat clar que el Consell també està "al costat dels treballadors i treballadores". 

També et pot interessar

stats