Pedro Sánchez: "La vacunació va com un tir, però no s'ha d'abaixar la guàrdia"

El president del govern ha ressaltat que Espanya té més percentatge de població vacunada amb una dosi que els Estats Units

Pedro Sánchez, durant la reunió del Comité Federal del PSOE a Madrid
Pedro Sánchez, durant la reunió del Comité Federal del PSOE a Madrid / Efe

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha destacat que cada setmana el procés de vacunació avança "com un tir", però ha demanat "no abaixar la guàrdia", ja que "el virus segueix entre nosaltres", a causa de l'augment de contagis en els últims dies.

Així ho ha manifestat aquest dissabte durant el Comité Federal del PSOE a Madrid, on ha exigit que cal "continuar tenint cura i ser prudents" enfront del virus.

A més, Sánchez ha celebrat que Espanya haja batut el rècord de vacunació en un dia, amb 765.399 dosis administrades en les últimes 24 hores i, fins i tot, ha ressaltat que el país té més percentatge de població vacunada amb una sola dosi que els Estats Units, que va ser "dels primers països a iniciar la campanya de vacunació".

"Estem quasi en el 55% de població vacunada amb una sola dosi, amb prop de 26 milions amb una dosi, per la qual cosa ja són 18 milions d'espanyols amb la pauta completa. Al llarg de les pròximes setmanes s'arribarà al llindar del 40% de la població amb les dues dosis", ha afegit el president del govern.

També et pot interessar

stats