Pedro Duque encapçalarà la llista del PSOE al Congrés per Alacant

Els socialistes destaquen l’arrelament del ministre, que té un xalet a Xàbia, pel qual va ser acusat d’intentar evadir impostos.

Pedro Duque encapçalarà la llista del PSOE al Congrés per Alacant
Pedro Duque encapçalarà la llista del PSOE al Congrés per Alacant

El ministre de Ciència, Investigació i Universitats, Pedro Duque, encapçalarà la llista del PSOE al Congrés dels Diputats per la circumscripció d’Alacant, zona en la qual fa estades i en la qual té un habitatge a Xàbia.

L’enginyer aeronàutic i astronauta va prendre possessió en el càrrec de ministre al juny en el govern de Pedro Sánchez. Des del PSOE destaquen que Duque és una persona “molt vinculada” a la localitat de Xàbia, ja que la seua dona és d’aquest municipi i, a més, tenen un xalet. Precisament per aquest xalet el ministre va haver de donar explicacions per a desmentir unes informacions que l’acusaven de crear una societat per a eludir impostos.

El secretari general provincial del PSPV-PSOE i alcalde de Xàbia, José Chulvi, ha explicat que la incorporació de Duque a la llista per Alacant “aportarà moltíssim”, ja que es tracta “d’un valor” per als socialistes. “La seua elecció com a ministre ja va ser molt encertada per part del president Sánchez i serà un gran candidat del PSOE al Congrés”, ha incidit Chulvi.

La d’Alacant, amb una població al voltant d’1.850.000 habitants, és la quarta circumscripció que més diputats aporta al Congrés, amb dotze, igual que Sevilla i només per darrere de Madrid, Barcelona i València.

També et pot interessar

stats