Ortiz (PP) demanda Muñoz (PSPV) per injúries i calúmnies

El socialista assegura que ‘‘per moltes amenaces que llance’’, continuaran ‘‘destapant les seues mentides d'ara i d'abans’’.

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, i el subsecretari general del PSPV-PSOE, José Muñoz
La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, i el subsecretari general del PSPV-PSOE, José Muñoz / Arxiu

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha presentat en el jutjat de primera instància de València una demanda de conciliació contra el subsecretari general del PSPV-PSOE, José Muñoz, prèvia a la interposició d'una querella pels delictes d'"injúries i calúmnies greus fetes amb publicitat".

Ortiz ha presentat aquesta demanda arran d'unes declaracions realitzades per Muñoz el passat 2 de novembre, en què assegurava que la dirigent popular va estar "imputada per malversació de fons i adjudicació de contractes a empreses vinculades a la seua família".

Segons assenyala, aquestes apreciacions del subsecretari socialista "no sols són del tot falses, sinó que a més suposen un greu afront al bon nom de la demandant qui ha actuat des de l'honradesa més absoluta en la seua labor pública i qui no ha de suportar que es difonguen manifestacions que no és que no facen honor a la veritat, sinó que són un bast invent".

La demanda de conciliació demana que Muñoz reconega la falsedat de les declaracions i que són constitutives dels delictes d'injúries i calúmnies greus fetes amb publicitat. També se l’insta a publicar la rectificació en el web del PSPV-PSOE. Reclama així mateix que indemnitze Ortiz amb 6.000 euros, que seran donats a les finalitats socials desenvolupades per la Fundació Adis d'Oriola.

Muñoz continuarà ‘‘destapant mentides’’

El socialista José Muñoz ha qualificat d'"amenaça" la demanda que ha interposat contra ell la secretària general del PPCV i ha advertit que "per moltes amenaces que llance", els socialistes continuaran "destapant les seues mentides d'ara i d'abans".

"La inspecció de treball va desmentir l'última mentida d'Ortiz", ha destacat Muñoz, que ha denunciat que, malgrat estar ara en l'oposició, el Partit Popular "repeteix les mateixes amenaces que feia quan estava en el govern".

També et pot interessar

stats