Ortiz assegura que serà portaveu del PP a les Corts de forma temporal

La nova síndica popular, que substitueix Isabel Bonig en el càrrec, assegura que seran els "òrgans del partit" els que hauran de decidir quin lloc ocupa

La nova síndica del PP, Eva Ortiz, parla amb el portaveu adjunt, Miguel Barrachina
La nova síndica del PP, Eva Ortiz, parla amb el portaveu adjunt, Miguel Barrachina / Rober Solsona (Europa Press)

La nova síndica del PP a les Corts, Eva Ortiz, ha acudit aquest dimecres a la seua primera sessió parlamentària amb aquest càrrec, que assumeix "temporalment" fins que "no hi haja una altra decisió del partit". "Temporalment quant és? El que decidisquen els òrgans del partit", ha afegit, preguntada per un possible relleu després del Congrés Regional de juliol. Així s'ha pronunciat Ortiz en declaracions als mitjans prèvies a l'inici de la sessió, en les quals ha defensat que el partit decideix "en cada moment on han d'estar" els afiliats i ha assenyalat: "Fa 20 anys que estic en llocs transitoris i encara estic en política".

La també secretària general dels populars ha subratllat que "no és una qüestió de butaques", sinó que la gent veja que són "la solució dels seus problemes en cada moment". Per això ha apostat per un grup parlamentari que "ajude la gent que no arriba a final de mes" i per un partit "seriós" que estiga per a "respondre i ajudar" la població. En aquest sentit, ha remarcat que el grup treballarà en coordinació amb el partit, "com no podria ser d'una altra manera".

Ortiz ha agraït la confiança dels seus "companys i caps". Així, ha assenyalat que el PP està en un "procés que es culminarà el 3 de juliol", que està veient com una "transició tranquil·la". La nova síndica ha advocat per dur a terme un treball "en sintonia amb l'etapa anterior" d'Isabel Bonig, i ha remarcat l'"altíssim nivell parlamentari" que considera que té el seu grup.

També et pot interessar