Núñez assegura que els cursos a policies tenen els mateixos continguts que amb el Botànic i els acusa de "deliri"

El Consell va anunciar la setmana passada que corregiria el nom d'un curs de "violència intrafamiliar" pel de "violència contra la dona"

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, este dijous en les Corts
La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, este dijous a les Corts / Jorge Gil (Europa Press)

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez (Vox), ha assegurat este dijous que els cursos per a policies locals de l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (Ivaspe) tenen "els mateixos continguts i el mateix temari" que durant l'anterior govern del Botànic i ha acusat l'oposició de tindre "deliris d'imaginació".

En la sessió de control a les Corts, Núñez ha respost així a les crítiques de Compromís per l'assignatura "Estrangeria, immigració il·legal i delinqüència". "L'embolic mental és total", ha etzibat la consellera, que ha subratllat que "no hi ha dades objectives que puguen acreditar que jo o que els membres del Consell hagen vinculat els dos conceptes amb la intencionalitat que vostés pretenen".

La consellera d'Hisenda i portaveu del Consell, Ruth Merino, va anunciar la setmana passada en Les notícies del matí que tornarien a canviar el nom d'un altre curs impartit per l'Ivaspe per a policies locals. Merino va considerar "desafortunada" la decisió de Núñez de canviar "violència de gènere" per "violència intrafamiliar" i va avançar que el Consell corregiria el nom pel de "violència contra la dona".

"Es dirà violència contra la dona" i no "violència intrafamiliar", que era el que havia posat el departament de Justícia.

També et pot interessar

stats