El nou president d’Hosbec reclama al Consell que retire la taxa turística, en el primer discurs

Fede Fuster assegura que és un missatge turismofòbic cap als mercats que no casa amb els valors del poble valencià

Fede Fuster, director general de Grup Fuster Hotels, és el nou president d’HOSBEC
Fede Fuster, director general de Grup Fuster Hoteles, és el nou president d’Hosbec / Hosbec

Fede Fuster, director general del Grup Fuster Hoteles, és des d’aquest divendres el nou president de la patronal hotelera Hosbec, després que la seua candidatura ha guanyat en l’Assemblea General Electoral de Benidorm amb 174 vots a favor, 9 en blanc i 5 en contra. En el primer discurs com a president, Fuster ha demanat al Consell que retire la taxa turística, que ha descrit com “una garrotada en forma de nou impost” i un “missatge turismofòbic cap als mercats, que no pot estar menys alineat dels nostres valors com a poble. Els valencians som acollidors, hospitalaris, divertits, alegres, agraïts i tolerants”. El nou president d’Hosbec ha demanat al Consell que “acabe amb aquest despropòsit, que no degué existir mai.” 

En l'acte, on han estat presents el president de la Generalitat, Ximo Puig; el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón; l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, Fuster ha tingut referències a l’àmbit municipal, on s’ha dirigit a Pérez per parlar sobre la contractació de la neteja viària, i també ha tingut unes paraules per a l’alcalde de València, que “ha menyspreat la celebració d’una nova edició de la Copa Amèrica”. 

Fuster ha coincidit amb Toni Mayor, el ja expresident d’Hosbec, en el fet que arriba “una època difícil amb moltes corbes, sense fons europeus que milloren la nostra competitivitat i una recessió al Regne Unit que ja ens està afectant”. Davant d'aquest escenari, Fuster ha assegurat que “hi ha llum al final del túnel” i “el futur és nostre, per poc bé que fem les coses”.

També et pot interessar

stats