Ciutadans nega contactes amb diputats expulsats de Vox perquè donen suport a la moció a Múrcia

Els vots de Juan José Liarte, Francisco Carrera i Mabel Campuzano suplirien els dels tres trànsfugues que votaran en contra.

La coordinadora a Múrcia de Ciutadans i candidata a presidir la Comunitat de Múrcia, Ana Martinez Vidal, juntament amb el secretari general del PSOE a Múrcia, Diego Conesa.
La coordinadora de Ciutadans a Múrcia i candidata a presidir la Comunitat de Múrcia, Ana Martinez Vidal, amb el secretari general del PSOE a Múrcia, Diego Conesa / Marcial Guillén / Efe

La coordinadora regional de Ciutadans, Ana Martínez Vidal, ha desmentit que s'haja posat en contacte amb els diputats expulsats de Vox per a demanar-los suport en la seua moció de censura. "No som el PP, nosaltres no comprarem la voluntat de cap diputat", ha recalcat.

Amb aquestes declaracions, Martínez Vidal es desmarca de les afirmacions de Juan José Liarte (portaveu de Vox), que ha informat aquest divendres de vesprada que havia rebut una trucada de la coordinadora regional de Ciutadans, primer, i una altra del diputat de la formació taronja, Juan José Molina.

No obstant això, Martínez Vidal ha assenyalat que votaran la moció de censura, i "serà llavors quan els diputats hauran de triar entre un projecte polític que representa la regeneració, la transparència i la fiabilitat, en el qual farem el millor per als ciutadans de la Regió de Múrcia, o si per contra prefereixen un projecte esgotat, que ja ha demostrat el que és després de 26 anys, i que simbolitza la corrupció i el transfuguisme".

Juan José Liarte i els altres dos diputats expulsats de Vox, però que encara estan en el Grup Parlamentari, Francisco Carrera i Mabel Campuzano, podrien suplir els tres vots dels trànsfugues de Ciutadans, Isabel Franco, Valle Miguélez i Francisco Álvarez, que han anunciat aquest divendres de matí que votaran en contra de la moció contra el govern de Fernando López Miras, del PP

Fonts del Grup Parlamentari Vox han confirmat aquesta vesprada que estan oberts a qualsevol tipus de proposta de qualsevol grup de la Cambra i que si, després d'estudiar-la, és millor projecte que el de l'actual Govern el secundarien. Tot i això, asseguren que el projecte ha de ser "seriós" i convéncer-los, i, que el pin parental és irrenunciable si volen el seu suport.

També et pot interessar

stats