Morant critica les "insinuacions lamentables" de Feijóo sobre els treballadors de Correus

La ministra socialista afirma que el president del PP hauria de comparéixer en el Congrés per a "acreditar les proves que té per a vessar aquestes acusacions"

Morant s'ha reunit a València amb el secretari general d'UGT, Pepe Álvarez, i el de CCOO, Unai Sordo
Morant s'ha reunit a València amb el secretari general d'UGT, Pepe Álvarez, i el de CCOO, Unai Sordo / Twitter: @DianaMorantR

La ministra de Ciència i Innovació i cap de llista al Congrés per la província de València, Diana Morant, ha criticat les "insinuacions lamentables" del president del PP, Alberto Núñez Feijóo, sobre els treballadors de Correus.

En la seua opinió, demostren que ha entrat en una "deriva trumpista" i "antidemocràtica" que fa que "siga difícil distingir" a la seua formació de Vox.

Al seu judici, "Feijóo vol arribar al poder a través del parany i l'engany com hem vist als Estats Units amb Trump o al Brasil amb Bolsonaro", ha retret Morant a València.

La cap de llista del PSOE al Congrés per la província de València ha assenyalat que li "produeix realment espant veure que el principal partit de l'oposició vol arribar a les urnes a través de les mentides".

Ha recalcat que la seua insinuació que els treballadors de Correus no estan entregant el vot per correu per instruccions dels seus caps, és "mentida" i ha postil·lat que el PP o Feijóo hen de "comparéixer en seu parlamentària i acreditar les proves que té per a vessar aquestes acusacions".

La candidata ha assegurat que el sistema electoral espanyol és "dels més robustos i segurs que existeix a Europa i en el món" i ha explicat que s'ha reforçat el servei de Correus davant la "gran" mobilització del vot per correu. "Correus està fent un esforç, perquè tothom tinga la capacitat d'exercir el seu dret al vot", ha subratllat.

Reunió amb els sindicats

D'altra banda, Morant, abans de reunir-se amb els secretaris generals de CCOO i UGT, ha reafirmat "el compromís del PSOE" per a "blindar per llei els drets aconseguits amb pau social".

La candidata socialista ha defensat que "les xifres que acompanyen als drets laborals són incontestables": "Tenim rècord d'ocupació, hem apujat el salari mínim interprofessional quasi un 50% i reduït a la meitat els contractes temporals".

"Gràcies a la pau social hem tancat 15 acords amb sindicats i empresaris, i ara és moment de blindar els avanços", ha subratllat.

Ha concretat que "volem blindar la pujada del salari mínim interprofessional perquè no depenga només de la convicció del govern, sinó que estiga assegurat per llei que sempre siga el 60% del salari mitjà del país".

També et pot interessar

stats