Montes fa arribar a la policia tuits amb insults masclistes per si constitueixen delicte

La consellera ha remarcat que "centenars, milers de dones tots els dies rebem este tipus d'assetjament i de violència masclista"

La consellera Nuria Montes, aquest dimecres en les Corts
La consellera Nuria Montes, en una imatge d'arxiu a les Corts / José Cuéllar (Corts)

La consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha anunciat este dimecres que ha traslladat a la policia missatges d'un usuari de la xarxa social X en què li dirigia insults masclistes per si esta acció fora constitutiva d'alguna mena de delicte.

En un dels tuits, ja esborrat per l'autor, assegurava que Montes vist "com una madame de puticlub de mala mort de carretera". El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha criticat la publicació a primera hora del matí i ha remarcat que la consellera és una “dona lliure i de primera” que “es vist com vol”.

Montes ha explicat que "les dones patim de manera constant este tipus de missatges, a més abocats des de la covardia de l'anonimat d'una xarxa social, però clarament vinculats a determinats moviments polítics". A més, ha remarcat que "centenars, milers de dones tots els dies rebem este tipus d'assetjament i de violència masclista".

La consellera ha posat l'accent en el fet que el moment triat per l'usuari "és especialment vulnerable" ja que s'ha produït "quan guardàvem un minut de silenci per una víctima d'esta violència masclista".

També et pot interessar

stats