Mazón critica comentaris masclistes a les xarxes sobre la consellera Montes

El president ha destacat que és una “dona lliure i de primera” que “es vist com vol”

Membres del Consell en el minut de silenci per l'assassinat masclista a Villena
Minut de silenci convocat per la Generalitat per l'assassinat masclista a Villena / GVA

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha publicat este dimecres un missatge en la xarxa social X en resposta a altre d'un perfil anònim que criticava la vestimenta de la consellera d'Innovació, indústria i Turisme, Nuria Montes.

El missatge que insultava la consellera, que ja ha sigut esborrat per l'autor, assegurava que Montes vist "com una 'madame' de puticlub de mala mort de carretera". El comentari masclista es feia sobre una fotografia d'un minut de silenci convocat per la Generalitat en condemna de l'últim cas d'assassinat per violència de gènere al nostre territori.

Mazón titlla de "covard" la persona que ha publicat este missatge, que ha decidit fer el seu compte privat. El president ha remarcat que Montes és una “dona lliure i de primera” que “es vist com vol”. "Et menyspree", ha etzibat el cap del Consell.

Montes no s'ha pronunciat al respecte en les xarxes socials, però ha compartit publicacions de companys de partit com ara el síndic del PP, Miguel Barrachina o l'alcaldessa de València, María José Catalá.

També et pot interessar

stats