Mollà es reuneix amb la ministra d'Agricultura per a tractar la gestió de l'aigua

També s'abordaran altres temes com la millora de l'eficiència dels residus o el projecte d'ampliació del port de València.

La consellera d'Agricultura, Mireia Mollà
La consellera d'Agricultura, Mireia Mollà / À Punt Mèdia

La consellera d'Agricultura, Mireia Mollà, manté aquest dimarts una reunió a Madrid amb la ministra en funcions de Transició Ecològica, Teresa Ribera. La trobada ve marcada per un dels temes que més controvèrsia ha deixat l'estiu: la gestió de l'aigua i la polèmica pels transvasaments.

La consellera ha assegurat als micròfons d'À Punt que traslladaran a la ministra la necessitat de continuar complint amb l'acord que regula el transvasament del Tajo-Segura, que fixa que la comissió tècnica autoritze el transvasament quan el nivell supere els 400 hectòmetres. Mollà diu que és necessari que es complisca aquesta normativa per a garantir la supervivència del camp valencià.

A més, Mollà ha deixat clar que el govern del Botànic no vol començar una "guerra de l'aigua" ni utilitzar els transvasaments com a arma política i critica a qui sí que ho fa.

En aquesta reunió també s'abordaran altres temes com la millora de l'eficiència dels residus i l'energia o el projecte d'ampliació del port de València.

També et pot interessar

stats