La moció de censura a la Vilavella situa el socialista Sebastià Roglà en l'alcaldia

La moció és va registrar el passat 13 de juny i ha rebut el suport dels cinc edils del PSPV-PSOE i del regidor no adscrit Abelardo Zaragoza

Nou alcalde de Vilavella
Nou alcalde de Vilavella / PSPV-PSOE

La vara de comandament de la Vilavella, a la Plana Baixa, ha canviat aquest dimarts de mans en prosperar la moció de censura que ha presentat el partit socialista per a fer fora l’alcaldessa independent, Carmen Navarro, que governa amb el suport del Partit Popular. L'èxit de la moció situa al capdavant de l'Ajuntament de la Vilavella el socialista Sebastià Roglà.

La moció es va registrar el passat 13 de juny i ha rebut el suport dels cinc edils del PSPV-PSOE i del regidor no adscrit Abelardo Zaragoza -que va ser triat pel PP en els últims comicis. Per contra, s'han oposat els regidors que formaven l'equip de govern -PP i IxLV-.

Segons han informat els socialistes en un comunicat, en el seu primer discurs com a primer edil Roglà ha assegurat que governarà "des del diàleg, la transparència i la humilitat" perquè el que el poble necessita és "sumar i no restar".

Roglà ha mencionat algunes prioritats del seu govern: la remodelació del CEIPSO Don José Alba per a acabar amb els desperfectes que presenten parts dels aularis i ampliar-lo, més suport al comerç local, una línia d'ajudes dirigida als col·lectius taurins de la localitat, la redacció d'un pla de modernització de les instal·lacions esportives municipals i el llançament d'una agenda esportiva i cultural anual.

I pel que fa al funcionament intern del consistori, Roglà ha destacat que "és necessari posar ordre dins de l'Ajuntament en matèria laboral", per la qual cosa promourà l'aprovació d'un nou conveni, es ratificarà la Relació de Llocs de treball (RLT) i es convocaran oposicions "per a aconseguir una plantilla estable que done un millor servei a la ciutadania".

També et pot interessar

stats