El govern de la Vilavella passarà a mans del PSPV amb una moció que tindrà el suport d'un trànsfuga del PP

Serà la segona vegada que el mateix regidor popular afavoreix un govern socialista. Permetrà llevar l'alcaldia, de nou, als populars

Els socialistes presentaran la moció de censura en el pròxim plenari
Els socialistes presentaran la moció de censura en el pròxim plenari / Facebook de l'Ajuntament de la Vilavella

La vara de comandament de la Vilavella canviarà de mans en les pròximes setmanes si prospera la moció de censura que ha presentat el partit socialista per a fer fora l’alcaldessa independent, Carmen Navarro, que governa amb el suport del Partit Popular.

Perquè la moció dels socialistes tire avant cal el vot d’un regidor trànsfuga del PP, Albelardo Zaragoza, qui tornarà a afavorir un govern socialista. El 2019, quan Zaragoza era regidor del PP, número 1 de la llista, no va acudir al ple d'investidura perquè el seu partit va decidir investir la número 2 dels populars, Imma Traver.

Amb la seua absència, aquest regidor va possibilitar que en lloc dels populars governaren els socialistes a la Vilavella. Ara, Albelardo Zaragoza repeteix la jugada.

Estava previst que l'alcaldessa independent fora rellevada pels companys del PP, però Zaragoza ha dit que votarà a favor de la moció de censura que el PSPV presentarà el pròxim ple.

Si finalment tira avant aquesta moció de censura, en tres anys la Vilavella haurà tingut tres alcaldes diferents.

També et pot interessar

stats