El Ministeri de Sanitat descarta que el mort amb coronavirus a València contagiara altres persones

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, compareix a les set de la vesprada per a actualitzar les dades a la Comunitat Valenciana.

FOTO PORTADA: El ministre de Sanitat, Salvador Illa, en una imatge d'arxiu

El Ministeri de Sanitat ha descartat que la persona morta amb coronavirus el 13 de febrer a l'Hospital Arnau de Vilanova de València contagiara altres persones.

En una entrevista en la SER, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha explicat, a més, que no tenen constància d'altres casos de persones que moriren abans del canvi de criteri de definició de casos que el ministeri va fer el 27 de febrer. Aquest insta a realitzar una segona anàlisi a morts per pneumònia d'origen desconegut.

Preocupa que el Covid-19 es puga instal·lar en la societat

D'altra banda, la directora general de Salut Pública del Ministeri de Sanitat, Pilar Aparicio, ha afirmat que la preocupació actual és que el coronarivus “es puga instal·lar en la societat”. No obstant això, ha apuntat que es manté la fase de contenció, a l'espera de veure com evoluciona.

En declaracions en Radio Euskadi, Aparicio ha explicat que les decisions han de prendre's en funció de les dades que es recullen diàriament. Així mateix, ha dit que en aquests moments se superen els 160 contagis.

Compareixença de Barceló 

D'altra banda, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, compareix a les set de la vesprada per a actualitzar les dades a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats