Més o Ara: La militància del Bloc vota el nou nom del partit

Des de Bloc i País, corrent intern de la formació, critiquen que "quasi dos terços de la militància" no hagen participat en la consulta.

Imatge d'arxiu d'una reunió del Bloc-Compromís / À Punt NTC
Imatge d'arxiu d'una reunió del Bloc-Compromís / À Punt NTC

La militància del Bloc, el partit majoritari de la coalició Compromís, ha escollit ja dos propostes per al futur nom de la formació valencianista, que es triarà en el seu VIII congrés previst per al 26 i 27 de juny. De les cinc opcions de canvi (Ara, Avancem, Lliures, Més i Valentia), les més votades han sigut Més-Compromís amb vora la meitat dels sufragis i Ara-Compromís amb més d'una quarta part del total. La segona fase de la votació es va encetar la mitjanit del divendres i acabarà a les 20 hores d'aquest diumenge.

L'objectiu d'aquesta consulta és ajudar l'equip de la ponència política a decidir quin nom proposen en el document. Per tant, el resultat només és una proposta que es durà al Congrés del Bloc per a debatre-la i podrà ser esmenat com la resta de la ponència. Cal recordar que no s'està triant el nom del partit, ja que això només pot decidir-ho la militància en un Congrés Nacional.

Des de Bloc i País, corrent intern de la formació, s'ha criticat que "quasi dos terços de la militància", 1.836 persones, no hagen participat en la consulta del canvi de nom.

També et pot interessar

stats