La militància de Junts avala l'acord amb el PSOE amb el suport del 86% dels vots

La consulta, que s'ha fet de manera telemàtica, s'ha tancat a les 18 hores d'aquest diumenge i ha comptat amb una participació del 67% dels afiliats amb dret a vot

Reunió entre Carles Puigdemont i Santos Cerdán, secretari d'organització del PSOE
Reunió entre Carles Puigdemont i Santos Cerdán, secretari d'organització del PSOE / Europa Press

La formació sobiranista Junts per Catalunya ha preguntat durant aquest cap de setmana a les bases si estan o no a favor de l'acord assolit aquest dijous amb el Partit Socialista per a investir Pedro Sánchez president del govern espanyol. El resultat és que el 86,16% dels militants que han participat en la consulta ha votat a favor d'aquest pacte, segons ha informat el partit en un comunicat.

La consulta, que s'ha fet de manera telemàtica, s'ha tancat a les 18 hores d'aquest diumenge. Hi ha participat el 67% dels afiliats amb dret a vot.

El 0,01% de les bases de Junts ha votat en blanc a la pregunta "Ratifiques l'acord signat a Brussel·les entre Junts per Catalunya i el PSOE, en què s'estableixen tant les condicions com els mecanismes per a la resolució del conflicte polític entre Catalunya i l'Estat espanyol i en què plantejarem un referèndum d'autodeterminació?".

També et pot interessar

stats