Mazón serà nomenat president provincial del PP d’Alacant amb el suport de Casado

Adrián Ballester reivindica la importància del PP a les comarques del sud per ser el que "més pes institucional té a la Comunitat Valenciana".

El president de la Diputació d'Alacant i candidat a president provincial del PP d’Alacant, Carlos Mazón
El president de la Diputació d'Alacant i candidat a president provincial del PP d’Alacant, Carlos Mazón / Arxiu

El president del Partit Popular, Pablo Casado, clausurarà aquest dissabte a Alacant el XV congrés provincial del PP on nomenaran Carlos Mazón com a president dels populars d’Alacant. Més d’un miler de compromissaris participaren en aquesta cita que per primera vegada serà presencial i telemàtic. Adrián Ballester, president del comité organitzador del congrés, ha destacat a Les notícies del matí que la gran presència de càrrecs públics denota la importància del PP de la província d’Alacant que “és el que més pes institucional té a la Comunitat Valenciana”.

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, serà el president del congrés que tancaran Isabel Bonig, la presidenta del PP a la Comunitat Valenciana, i Pablo Casado. El secretari general dels populars, Teodoro García Egea; l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida i el president de la regió de Múrcia, Fernando López Miras, també acompanyaran Carlos Mazón com a convidats.

Adrián Ballester ha apuntat que aquest congrés que nomenarà Mazón com a president dels populars de les comarques del sud ha de suposar un punt d’inflexió en el PP a la província d’Alacant: “Tenim un candidat amb molta il·lusió que ha contagiat tots els afiliats”, ha dit. Qualsevol canvi de president “és un impuls” en un partit i Mazón “té molta il·lusió i unes ganes de treballar i traslladar l’impuls que ha donat a la Diputació al PP de la província d’Alacant”, ha subratllat.

El president del comité organitzador del congrés ha ressaltat que és “innegable” que el PP provincial d’Alacant està fent un “bon treball” i això s’ha vist reflectit en els resultats electorals, ja que governa en ciutats importants com Alacant, Benidorm, Ibi, Oriola, entre altres, a més de la Diputació d’Alacant. En aquest sentit, ha assenyalat la importància d’un PP fort perquè la província d’Alacant ha de tindre un pes en l’entorn autonòmic “perquè la Generalitat no està invertint igual a Alacant que a la resta de les províncies i està discriminat”.

El congrés provincial del PP començarà a Alacant a partir de les 9:00 hores del matí. Participaran un miler de compromissaris dels quals 300 estaran presents a l’auditori de la Diputació d’Alacant i la resta, el seguiran a través d’una aplicació per a complir així els protocols de seguretat de la Covid-19. Un congrés obert que també es transmetrà en directe per Facebook, YouTube i Twitter.

També et pot interessar

stats