Directes
Ara en la televisió
MERIDIÀ ZERO

Mazón: “Puig va mentir i el PSOE es va abstindre quan ens van retallar el Tajo-Segura"

El candidat popular ha participat aquest dissabte en un acte de campanya a Alacant de la mà de Luis Barcala i Toni Pérez

Els candidats Carlos Mazón, Luis Barcala i Toni Pérez aquest dissabte a Alacant / PPCV

El president del PP valencià i candidat a la presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, ha afirmat hui que “Ximo Puig va mentir i el PSOE es va abstindre quan ens van retallar el transvasament del Tajo al Segura" i ha destacat que "el canvi que mereix la Comunitat defensarà l'aigua dels nostres agricultors".

Mazón s'ha pronunciat així aquest dissabte a Alacant, durant un acte de campanya al costat del sotssecretari d'organització territorial del partit, Miguel Tellado; el candidat a l'alcaldia, Luis Barcala, i el president del PP provincial, Toni Pérez.

El candidat a la Generalitat ha indicat que els agricultors “no tenen aigua perquè el sanchisme l'ha retallada” i ha afegit que “Puig va mentir" i que "no va defensar els regants" valencians. En aquest sentit, ha indicat que el PP “mai deixarà els regants i el camp valencià de costat".

Barcala promet renovar i millorar els mercadets de la ciutat

Per la seua part, l'actual alcalde d'Alacant i candidat popular a la reelecció, Luis Barcala, ha anunciat que, si és reelegit alcalde, reestructurarà i renovarà els mercats ambulants de Teulada i el Baver, a més de millorar els de Benalua i les Carolines. "Millorarem l'experiència de compra en els mercats ambulants amb la redistribució dels llocs a Teulada i el Baver de manera que els clients disposen de l'oferta ordenada i es puga guanyar espai per a noves incorporacions".

Barcala ha destacat que posarà en marxa un servei de llançadora que connecte els mercats amb el centre, la Policia Local tindrà més presència per a donar més seguretat en els mercats i es millorarà la neteja.

Catalá assegura que donarà a les tradicions "el tractament que mereixen"

La candidata del PP a l'alcaldia de València, María José Catalá, ha anunciat que, en cas de guanyar les eleccions, donarà a les tradicions i senyals d'identitat dels valencians "el tractament que mereixen" i no menysprearà "els qui les mantenen vives".

Catalá, que ha participat en els actes del centenari de la Coronació de la Mare de Déu dels Desemparats, ha lamentat que el govern de Sánchez "entele aquesta celebració vetant, per primera vegada, als militars custodiar la imatge en la processó", i ha exigit una rectificació immediata.

Eleccions 28M