Mazón promet soterrar tots els "punts negres" en estacions de tren de l'àrea metropolitana de València

El candidat a la presidència de la Generalitat del Partit Popular ha visitat l'estació de metro de Burjassot-Godella

Carlos Mazón aquest dimecres a l'estació de metro de Burjassot-Godella
Carlos Mazón aquest dimecres a l'estació de metro de Burjassot-Godella / À Punt

El candidat del PPCV a la Generalitat, Carlos Mazón, ha promés soterrar tots els "punts negres" en els passos a nivell de les estacions de tren de l'àrea metropolitana de València si es converteix en president després de les eleccions del 28M.

Mazón ha realitzat aquesta promesa després de visitar aquest dimecres Burjassot (Horta Nord) al costat del candidat del PP a l'alcaldia, José María Caballero. Tots dos han reivindicat el soterrament de les vies del metro al seu pas per la població, informa el partit.

"No podem seguir sense soterrar els punts negres i sense suturar aquestes cicatrius", ha reivindicat el cap del PPCV, lamentant la recent defunció d'una xica a Alfafar en un pas a nivell, atropellada per un tren de rodalia.

Després de recordar que més d'un milió de persones viuen en l'àrea metropolitana de València i s'enfronten a aquest "perill públic", Mazón ha criticat que el PSOE "no ha fet res" per a eliminar el risc dels passos a nivell ni en el govern ni en la Generalitat en els últims huit anys.

També et pot interessar

stats