Mazón sobre la llei del 'només sí és sí': "Hi ha violadors fregant-se les mans"

El líder del PP en la Comunitat Valenciana exigeix "com a mínim demanar perdó perquè alguns ja estan eixint al carrer"

Carlos Mazón en un acte al PP
Carlos Mazón en un acte del PP / Twitter: @CarlosMazon40

El president de la Diputació d'Alacant i líder del PP a la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha criticat aquest dijous que "hi ha violadors fregant-se les mans" amb la llei "ideològica" del només sí és sí.

Mazón, en declaracions a periodistes abans de participar en el congrés sobre la violència contra la dona "Deixem la violència enrere", ha censurat que el Partit Socialista i Podem continuen avalant en aquests moments aquesta llei, cosa que suposa "una gran desgràcia" per a Espanya.

"És molt lamentable voler jugar a política amb coses tan greus com aquesta, ocultant informació al Congrés o tirant la culpa als jutges", ha criticat el líder popular, que ha sostingut que aquesta situació és "una caricatura ideològica que no té res a veure amb la violència de gènere".

Ha insistit en la gravetat que suposa que violadors ja condemnats s'estiguen "fregant les mans i eixint al carrer", la qual cosa és "una desgràcia molt gran" per a Espanya i que es produeix per "prejudicis ideològics que estan costant molts disgustos i la mateixa dignitat de la dona".

Així, ha demanat "una rectificació immediata" que "exigeix com a mínim demanar perdó perquè alguns dels violadors ja estan eixint al carrer", un fet pel qual assega, ha dit, "una profunda indignació".

Mazón ha reivindicat que l'última dècada, la Diputació d'Alacant ha generat "referències per a l'estudi, per a observar i per a lluitar des d'una perspectiva integral" contra la violència de gènere, que "hui és una de les principals plagues que tenim en la societat", ja que "en cada ple de la Diputació continuem realitzant minuts de silenci" per aquesta qüestió.

"Ja són prop de 40 les víctimes de violència de gènere que s'hi sumen en tot Espanya, moltes d'elles a Alacant i a la Comunitat Valenciana, per la qual cosa és més necessari que mai que deixem la violència enrere, que és el lema d'aquest congrés", ha conclòs Mazón.

També et pot interessar

stats