Mazón: "Hui podem reflexionar sobre coses tan necessàries com és la tasca del voluntariat"

El president de la Generalitat ha acudit a l'acte de commemoració del Dia Mundial de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja celebrat a Alacant

Acte de commemoració de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja, celebrat a Alacant
Acte de commemoració de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja celebrat a Alacant / À Punt NTC

"Estem en un dia que ens ajuda a reflexionar no només sobre la política, sinó sobre altres qüestions tan importants, tan profundes i tan necessàries com és la tasca del voluntariat". Així s'ha expressat el president de la Generalitat, Carlos Mazón, en l'acte commemoratiu del Dia Mundial de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja celebrat a l'Auditori de la Diputació d'Alacant.

En l'acte, al qual han acudit més representants públics com l'alcalde de la ciutat, Luis Barcala, el cap del Consell ha destacat la feina de tot el moviment voluntari que hi ha la Comunitat Valenciana, "que és un exemple i ho continuarà sent".

"Quan era president de la Diputació d'Alacant i va esclatar la guerra a Ucraïna, als primers que vaig telefonar per a desenvolupar tasques humanitàries en la frontera va ser a Creu Roja. Quan va esclatar el conflicte d'Israel i Palestina, per a organitzar les tasques d'organització i de solidaritat i d'ajuda, la meua primera telefonada va ser a Creu Roja", ha expressat Mazón.

El president ha aprofitat l'ocasió per a fer una crida a la col·laboració, siga aportant temps o diners. "El voluntariat és cada vegada més reconegut a la Comunitat Valenciana, i fa que jo em senta molt orgullós de ser-ne el president", ha conclòs.

També et pot interessar

stats