Mazón espera que Sánchez acabe amb les "posades en escena" i comence la legislatura "d'una vegada"

El cap del Consell, Carlos Mazón, ha lamentat que les comunitats autònomes estan "perdent diners cada mes per la covardia de no posar en marxa els pressupostos generals de l'Estat"

Mazón este dimarts
Mazón este dimarts / À Punt NTC

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha instat perquè la legislatura comence "d'una vegada" a Espanya després de la decisió de Pedro Sánchez de continuar al capdavant de la presidència del govern i que "es comencen a abordar els assumptes de veritat", en lloc d'"estes posades en escena".

"Espere que, a la fi, es comencen a prendre decisions sobre els pressupostos generals de l'Estat (PGE), que no tindrem", ha declarat Mazón, que ha lamentat que les comunitats autònomes estan "perdent diners cada mes per la covardia de no posar en marxa els PGE".

Així ho ha manifestat en declaracions als mitjans a Múrcia on ha dit que "continuem amb molta menys aigua de la que necessitem, seguim amb inversions a la cua i seguim amb el pitjor finançament, tant a la Regió de Múrcia com a la Comunitat Valenciana", ha asseverat. Tot això, ha retret, "mentre el senyor Sánchez juga a la política".

"A veure si és veritat que comença la legislatura d'una vegada, perquè una vegada més portem massa temps perdut", ha insistit, i ha defensat que "es tracta de treballar i de començar a abordar els assumptes de veritat d'Espanya; en lloc d'estes posades en escena sobre les quals tot el món té ja una opinió bastant formada".

Mazón ha fet estes declaracions abans de participar en l'acte de commemoració del 45é aniversari del transvasament Tajo-Segura, que porta per lema Transvasament Tajo-Segura. Aigua que ens uneix.

En l'acte ha estat acompanyat pel seu homòleg de la Regió de Múrcia, Fernando López Miras, i el president del Sindicat Central de Regants de l'Aqüeducte Tajo-Segura, Lucas Jiménez.

També et pot interessar

stats