Mazón, sobre la dimissió d’Oltra: “Puig ha tardat molt de temps a prendre responsabilitats“

Des de Vox han convidat a Ximo Puig a dimitir i convocar eleccions anticipades

El president del PPCV, Carlos Mazón, aquest dissabte
El president del PPCV, Carlos Mazón, en una imatge d'arxiu / PPCV

Després que Mónica Oltra dimitira de tots els seus càrrecs, les reaccions dels partits de l'oposició no s’han fet esperar. Des del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, el seu president Carlos Mazón ha assegurat que Ximo Puig ha tardat “molt de temps a prendre responsabilitats” i l’ha acusat de no prendre “cap decisió sobre un assumpte que és abominable”. El líder popular ha lamentat que “finalment ha sigut Oltra qui ha hagut de prendre la decisió per ella mateixa, no sabem molt bé per què”.

“Continuen sense demanar perdó a Maite, que és l'única víctima. Cap persona de la Generalitat Valenciana” ha recalcat Mazón, qui considera que “aquest és el principal problema”.

Per la seua part, la portaveu de Ciutadans a les Corts, Ruth Merino, ha afirmat que Oltra ha sigut “superba i prepotent” en la seua dimissió i ha afegit: “La infàmia era ella”.

Des de Vox han celebrat la dimissió d’Oltra i han demanat a Ximo Puig que es faça també a un costat i convoque eleccions, fent al·lusió a “les subvencions a les empreses” de son germà.

“Hui guanyen els menors als quals ja no tutelaràs, els ancians que ja no depenen de tu, els dependents als quals vas abandonar i guanya la Comunitat Valenciana” ha afirmat la síndica i portaveu del partit a les Corts, Ana Vega Campos, en el seu compte de Twitter, en què també ha compartit una imatge amb Ximo Puig i Mónica Oltra per a demanar que dimitisca i la convocatòria avançada d’eleccions.

També et pot interessar

stats