Mazón demana una comissió a les Corts que investigue els sobrecostos en els contractes covid

El líder del PP valencià ha dit que, a més d'Antifrau, la Sindicatura de Comptes alerta d'"irregularitats en centenars de contractes i nosaltres no ens en fiem", ja que això sembla que és "la punta de l'iceberg"

El president del PPCV, Carlós Mazón, aquest dilluns
El president del PPCV, Carlós Mazón, aquest dilluns / À Punt NTC

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha anunciat que el seu partit demanarà davant la Diputació Permanent una comissió a les Corts que investigue tots els contractes de material relacionat amb la covid-19 que el Consell del Botànic va formalitzar durant la pandèmia.

Mazón no sols s'ha referit als dos contractes en els quals l'Agència Valenciana Antifrau ha trobat sobrecostos de més de dos milions d'euros en empreses beneficiàries del sector de la neteja i de productes per a xiquets de bolquers, que no tenien res a veure amb el subministrament de productes sanitaris.

El líder del PP valencià ha explicat que també la Sindicatura de Comptes alerta d'"irregularitats en centenars de contractes" i, per tant, "nosaltres no ens fiem del que ocorregut, ja que això sembla que és la punta de l'iceberg".

És per això, que els populars han "exigit" ja la compareixença dels dirigents d'Antifrau "perquè ens conten com s'estan revisant aquests contractes" i ha anunciat que demanaran una comissió d'investigació en les Corts.

Segons ha detallat, ara està eixint a la llum que "fins i tot Societat Parcs Temàtics ha entrat en les contractacions de material sanitari", a més que hi ha "preus unflats en material d'emergència que es contracta al març i arriba al desembre".

Segons el parer del PP, "són massa irregularitats perquè no ens fiem" i això "els hauria de preocupar a Puig i al tripartit si és que el preocupa la transparència".

També et pot interessar

stats