Mazón condemna el racisme i que "s'estigmatitze i criminalitze" a l'afició valencianista

"Qualsevol estigmatització o qualificatiu desproporcionat a una afició, poble o comunitat ha d'anar acompanyada d'una reacció també en bloc negant el que sembla que alguns volen traslladar"

Carlos Mazón en una imatge d'arxiu
Carlos Mazón en una imatge d'arxiu / PPCV

El president del PPCV i candidat a la presidència de la Generalitat, Carlos Mazón, ha expressat una "doble condemna" al que va succeir a Mestalla amb el jugador del Reial Madrid Vinícius Jr. i ha rebutjat els insults racistes, però també "qualsevol criminalització de la societat valenciana o del conjunt dels valencianistes".

Així ho ha manifestat a preguntes dels periodistes en una roda de premsa sobre propostes electorals del PP per a persones majors, i ha considerat que "s'està estigmatitzant" els aficionats.

"Vull dir dues coses que han de ser compatibles, i la norma número u és que qualsevol brot, qualsevol ombra de comportament, de paraula o d'expressió racista ha de vindre acompanyada de la reacció absoluta, unànime de la societat i dels representants valencians", ha considerat.

No obstant això, també ha afegit que "qualsevol estigmatització o qualificatiu desproporcionat a una afició, poble o comunitat ha d'anar acompanyada d'una reacció també en bloc negant el que sembla que alguns volen traslladar".

També et pot interessar

stats