Mazón canvia a dimarts els plens del Consell

Les reunions del govern valencià, que fins ara se celebraven els divendres, seran a principi de setmana

La portaveu i consellera d'Hisenda, Ruth Merino, aquest divendres
La portaveu i consellera d'Hisenda, Ruth Merino, compareixerà ara els dimarts / 'À Punt NTC'

El Consell deixarà de reunir-se els divendres, com venia passant les últimes legislatures. El nou govern autonòmic, format pel PP i Vox i liderat per Carlos Mazón, celebrarà els plens del Consell, la reunió setmanal que dona llum verda a nombrosos projectes que requereixen ser elevats a aquest òrgan per a tirar endavant, els dimarts. Així ho han anunciat aquest dijous fonts de l'executiu.

Aquest canvi implicarà que la roda de premsa posterior, en què la consellera portaveu del Consell, Ruth Merino, no sols serveix per a retre compte d'allò que han aprovat el president i els consellers, sinó també perquè el Consell es pronuncie sobre determinats assumptes d'actualitat pels quals els periodistes pregunten, se celebre també els dimarts.

Amb aquest canvi, el govern de Mazón segueix les passes del president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que, només accedir al càrrec, va modificar el dia de celebració del Consell de Ministres, que ara també se celebra dimarts, argumentant que així es donava més rellevància als acords adoptats. No obstant això, del que no hi havia dubte en els cercles de periodistes és que aquest canvi de dia pretén marcar l'agenda mediàtica i estendre el debat social dels assumptes que passen pel Consell de Ministres al llarg de la setmana.

 

També et pot interessar

stats