Mazón agraeix la reunió d'inversions amb Puig: "La nostra terra està per damunt de tot"

El líder del PP ha agraït que el cap del Consell en funcions atenguera la seua crida i el "missatge d'estabilitat" que es dona

Mazón i Puig se saluden abans de la reunió
Mazón i Puig se saluden abans de la reunió / GVA

El líder del PP i pròxim president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha agraït que el cap del Consell en funcions, Ximo Puig, “atenguera” la seua “crida” per a abordar en una reunió les inversions estrangeres en la Comunitat Valenciana. “La nostra terra està per damunt de tot”, ha reivindicat.

Així ho ha considerat abans del començament de la mascletà de les Fogueres d'Alacant d'aquest dimecres, en les quals ha considerat que, davant les inversions d'empreses multinacionals, s'ha de “donar la màxima garantia del màxim treball conjunt, un pacte per a aconseguir el millor per a la Comunitat Valenciana”.

En aquest sentit, ha dit que les facilitats a “multinacionals o grans empreses que es puguen estar fixant, que puguen estar valorant el territori valencià per a generar ocupació o futur estan per damunt de qualsevol altra cosa”.

“Vull agrair al president que atenguera la meua crida, que poguérem donar aquest missatge d'estabilitat, de posar la nostra terra per damunt de qualsevol altra cosa, que crec que és un missatge potent, és interessant i és prioritari”, ha defés.

El president en funcions de la Diputació d'Alacant ha dit sentir-se “satisfet” que el canvi de govern haja “començat amb aquest peu”, però ha demanat no parlar encara de traspàs de poders.

També et pot interessar

stats