Mazón afirma que "tot el que no siga governar" serà "un suspens" per al PP

El líder dels populars valencians afirma que si no governa serà una "mala notícia per a tota la Comunitat Valenciana"

Carlos Mazón i María José Català aquest dilluns a València
Carlos Mazón i María José Català aquest dilluns a València / Europa Press

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha afirmat que als populars, no els val "només amb guanyar, sinó que cal governar" i que tot el que no siga guanyar o governar, "serà un suspens" i una "mala notícia per a tota la Comunitat Valenciana".

Així s'ha pronunciat el líder del PP valencià en preguntar-li si deixaria el càrrec en cas de no guanyar les eleccions: "Quan un suspén, doncs suspén", ha manifestat. "Les decisions personals quan toquen, s'hauran de fer", ha agregat. D'aquesta manera s'ha pronunciat després de la reunió del comité de direcció del PPCV en la qual s'ha abordat l'activitat creixent del partit amb actes d'activació en les tres províncies.

Mazón ha assenyalat que ell no es pren les eleccions "com una cosa personal", sinó que considera que té una "pressió" damunt per la situació de la Comunitat Valenciana. A més, ha indicat que "hi ha il·lusió pel canvi davant la situació d'urgència" que considera que es viu.

"Estem en marxa per a l'activitat que mereix aquesta terra. L'agenda del canvi i la mobilització segueix, la il·lusió creix i cada vegada augmenten més les ganes que el canvi siga una realitat amb mesures concretes. Per això l'activitat del partit continua creixent en les tres províncies, amb quasi un centenar d'actes i reunions amb col·lectius previstes per a aquesta setmana".

Mazón ha indicat que "estem davant un repte il·lusionant en què no ens val amb guanyar sinó que a més cal governar, aquest és el nostre objectiu. El més important són els drets i les possibilitats de la gent en la Comunitat Valenciana".

També et pot interessar

stats