Mazón afirma que s'encarregarà personalment de les polítiques d'igualtat del seu Consell

En les pròximes dates detallarà l'esquema del gabinet que presidirà encara que ha avançat que "hi haurà un gran protagonisme de les polítiques d'igualtat"

Augmenta la tensió entre el PP i el Consell a compte d'un traspàs de poders / À Punt NTC

El futur president de la Generalitat, Carlos Mazón, del PP, ha assegurat aquest dijous que s'encarregarà "molt personalment i directament" de les polítiques d'igualtat que desenvolupe el nou Consell conformat en un bipartit amb Vox.

Mazón ha manifestat a Alacant que en els pròxims dies detallarà l'esquema del gabinet que presidirà encara que ha avançat que "hi haurà un gran protagonisme de les polítiques d'igualtat".

"Són una prioritat per a mi, ho han sigut sempre i ho continuaran sent", ha subratllat el popular, abans d'insistir que la defensa de les dones i les polítiques d'igualtat ocuparan un lloc molt rellevant, molt important i molt decidit en el govern de la Generalitat.

En aquesta línia, Mazón ha qualificat d'"extraordinària idea" l'avançada pel president nacional del PP, Alberto Núñez Feijóo, sobre que si arriba a la Moncloa gestionarà les polítiques d'igualtat des de Presidència.

També et pot interessar

stats