Mazón adverteix que el PP té la seua maquinària electoral "totalment en marxa"

La junta directiva autonòmica del partit ha aprovat el comité de campanya per a les pròximes eleccions, que dirigirà Miguel Barrachina 

El president del PPCV, Carlos Mazón, davant la Junta Directiva Autonòmica del partit
El president del PP valencià, Carlos Mazón, davant la junta directiva autonòmica del partit / PPCV

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha defensat que, després de les més de 700 visites a municipis valencians els últims tres mesos, el partit afronta les eleccions municipals i autonòmiques amb "la maquinària totalment greixada i en marxa".

Segons ha defensat Mazón davant la junta directiva autonòmica, reunida aquest dilluns a la vesprada a la seu del partit a València, no quedarà "ni un racó de la Comunitat Valenciana per visitar” en aquests mesos previs al 28 de maig. "Des del principi d'any hem estat posant en marxa, en col·laboració amb les estructures provincials ,una sèrie d'accions i visites als municipis per a escoltar i conéixer de primera mà les seues necessitats principals. Volem que tots els nostres candidats siguen conscients que tots estem a la seua disposició. Volem fer-los d'altaveu perquè les seues demandes i les seues necessitats siguen les de tots”, ha afegit el líder dels populars valencians.

Ha reclamat als membres de la junta que es difonga el missatge del partit: "Tenim un projecte de govern basat en la baixada d'impostos, la millora en la gestió sanitària i social i la garantia de la llibertat en l'educació”. “Tots junts som el canvi que necessita aquesta terra. Hem d'eixir de l'abandó al qual ens porta Pedro Sánchez amb el silenci còmplice de Puig. Cal dir alt i clar que hi ha una altra manera de governar. Que el PP de la Comunitat Valenciana està preparat per a afrontar una nova etapa”, ha assegurat.

D'altra banda, la junta directiva autonòmica ha aprovat aquest dilluns el comité de campanya per a les pròximes eleccions autonòmiques i municipals, que dirigirà Miguel Barrachina mentre que Macarena Montesinos serà la coordinadora de campanya i de dirigents nacionals.

També et pot interessar

stats