Mazón abaixarà tots els impostos si el PP guanya les pròximes eleccions autonòmiques

Aquesta rebaixa afectaria el tram autonòmic de l'IRPF, l'impost de donacions i successions, el de patrimoni i el d'actes jurídics documentats

Carlos Mazón ha presentat aquest dimarts la reforma fiscal del PPCV
Carlos Mazón ha presentat aquest dimecres la reforma fiscal del PPCV / À Punt NTC

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana acaba de presentar la seua proposta fiscal. Els populars s'han compromés a abaixar tots els impostos si guanyen les pròximes eleccions autonòmiques. Així ho ha destacat el president dels populars valencians, Carlos Mazón, a la seu del partit.

Aquesta rebaixa afectaria el tram autonòmic de l'IRPF, l'impost de donacions i successions, el de patrimoni i el d'actes jurídics documentats. El PP també s'ha compromés a abaixar els impostos als municipis on governen i a la Diputació d'Alacant, on ja han rebaixat l'IAE.

Segons ha destacat Mazón, “el 80% dels contribuents de la Comunitat Valenciana tindran els impostos més baixos de tot Espanya”.

La proposta del PP suposaria un estalvi per als valencians de 1.500 milions d'euros, ja que la pressió fiscal es reduiria un 16%. A més, ha destacat que impulsarà el creixement en un 1,5% del PIB de la Comunitat Valenciana.

El president regional del PP assegura que la reforma fiscal del seu partit "despertarà l'activitat econòmica a la Comunitat Valenciana i generarà uns 70.000 llocs de treball”.

També et pot interessar

stats