Marzà serà portaveu adjunt de Compromís a les Corts

L’exconseller de Educació, Cultura i Esports també ocuparà a partir d'ara la presidència de la Comissió d'Indústria i Comerç

Marzà i Micó, aquest dimecres, abans de la roda de premsa
Marzà i Micó, aquest dimecres, abans de la roda de premsa / À Punt NTC

L'exconseller d'Educació, Cultura i Esports, Vicent Marzà, assumirà el càrrec de portaveu adjunt en el Grup Compromís a les Corts, segons ha informat aquest dijous Compromís en un comunicat. Marzà també presidirà la Comissió d'Indústria i Comerç. Així ho ha acordat el grup parlamentari en la reunió celebrada aquest dijous.

“Com ja vaig avançar, el meu objectiu prioritari és enfortir l'organització, des del treball com a diputat i a peu de carrer. Des del grup es considera que l'assumpció del càrrec de portaveu adjunt pot afavorir aquest treball", diu l'exconseller en el comunicat. Marzà va dimitir de les seues competències al capdavant d'Educació el passat 11 de maig per a iniciar una nova etapa en la qual ha dit que pretén impulsar Compromís.

L'exconseller ha agraït a la diputada de Compromís Mónica Álvaro, que fins ara ocupava aquestes responsabilitats, la seua "predisposició", "generositat" i pel treball desenvolupat. Álvaro, per la seua banda, continuarà assumint la coordinació territorial de la tasca dels diputats i diputades a les comarques de Castelló.

També et pot interessar

stats