Marzà: "Les aules són espais segurs, però farem el que diga Sanitat"

El pròxim dia 4 de gener els ministeris d'Educació i Sanitat i els consellers de les diferents comunitats hauran de decidir sobre la tornada a les classes el dia 10

Un grup de xiquets i xiquetes eixen de classe
Un grup de xiquets i xiquetes ixen de classe / À Punt NTC

El conseller d'Educació, Vicent Marzà, ha afirmat aquest dijous que les aules són "espais segurs" per als xiquets, si bé ha insistit que el departament educatiu "farà el que indique Sanitat, com fins ara".

El conseller s'ha pronunciat en aquests termes en relació amb la posició de la Comunitat Valenciana en la reunió que el pròxim dia 4 de gener mantindran representants dels ministeris d'Educació i Sanitat amb els respectius departaments de les comunitats autònomes.

"Les autoritats sanitàries, fins ara, sempre han considerat que com més temps passaren els xiquets a les aules, molt millor", ha apuntat el conseller, des del punt de vista de la prevenció enfront de la covid-19, en referència als plans de prevenció existents i l'escàs volum de contagis a les aules.

"Sempre farem el que diguen les autoritats sanitàries", ha subratllat Marzà, que ha afegit que "de moment no hi ha canvis", sobre el retorn de les classes presencials a partir del dilluns 10 de gener.

D'altra banda, ha destacat el fet que s'està reforçant la immunització anticovid del personal docent, amb terceres dosis, "perquè tornen amb la màxima immunització possible".

També et pot interessar

stats