María Muñoz (Ciutadans): "Si algú vol abandonar el vaixell, que deixe l'acta"

La nova coordinadora autonòmica del partit ha explicat a 'Les notícies del matí' la voluntat de ser útils i crítics per a millorar la vida dels valencians

Muñoz, aquest dimarts, durant l'entrevista / À Punt NTC

La nova coordinadora autonòmica de Ciutadans a la Comunitat Valenciana, María Muñoz, ha explicat en Les notícies del matí que inicia un procés de "reil·lusió" dels votants i de les bases del partit. Muñoz, diputada al Congrés per València, substitueix Toni Cantó al capdavant de Ciutadans, qui a mitjan del passat mes de març va deixar el partit en desacord amb les estratègies de la direcció a Múrcia i Castella i Lleó. Muñoz ha remarcat que treballa de forma estreta amb la líder del partit a escala nacional, Inés Arrimadas, i que forma part de l'executiva del partit. Preguntada per possibles futures marxes del partit, la diputada ha deixat clar que "si algú vol abandonar el vaixell que deixe l'acta" del partit atés que anaren a les eleccions amb les sigles d'un partit. "Si algú vol anar-se'n no serà perquè el partit ha canviat, tal volta han canviat ells", ha defensat.

Al llarg de l'entrevista, Muñoz ha remarcat que manté contacte directe i diari amb la resta de responsables del partit a les Corts o a les diferents institucions i ha descartat que el seu treball a Madrid l'allunye de la realitat valenciana. "L'acord que hi ha al voltant de la figura de Ruth Merino és unànime i important", ha deixat clar. "La nova síndica ha assumit una faena difícil però molt important. Som un grup molt important a pesar dels quatre trànsfugues que no han deixat l'acta", ha afegit.

Sobre el tipus d'oposició al govern del Botànic, la diputada valenciana ha parlat de continuïtat en el treball fet fins ara però també ha afegit que l'estratègia està per definir. Sí que ha mostrat la voluntat de ser útils i crítics per a millorar la vida dels valencians. I preguntada per una possible reforma electoral a la Comunitat Valenciana, ha considerat que no és el moment. Ha lamentat la pujada de la llum, dels nous impostos i de la complicada situació de molts ciutadans. "No és la prioritat per als valencians", ha resumit.

També et pot interessar

stats