Maria Josep Picó pren possessió com a diputada al Congrés en substitució de Joan Baldoví

La nova diputada de Compromís ha promés acatar la Constitució davant del Ple de la Cambra "amb plena lleialtat al poble valencià"

Maria Josep Picó en el Congrés dels Diputats aquest dijous
Maria Josep Picó al Congrés aquest dijous / Compromís

La valenciana Maria Josep Picó Garcés ha pres aquest dijous possessió com a diputada de Compromís al Congrés, en substitució de Joan Baldoví, que ha deixat l'escó per a optar a la Presidència de la Generalitat en les eleccions autonòmiques del pròxim 28 de maig.

La nova diputada ha promés acatar la Constitució davant del Ple de la Cambra "amb plena lleialtat al poble valencià i per la conservació de la biodiversitat". Seguidament, ha rebut la felicitació de la presidenta del Congrés, Meritxell Batet.

Maria Josep Picó (Sagunt, Camp de Morvedre, 1973) va concórrer a les últimes eleccions generals com a número dos de la llista de Compromís al Congrés per València, en qualitat d'independent. Periodista especialitzada en medi ambient i ciència, divulgadora ambiental i professora associada a la Universitat Jaume I de Castelló, en 2005 va rebre el Premi Nacional de Periodisme Ambiental i pren ara el relleu a Joan Baldoví, que el passat dia 11 es va asseure per última vegada en l'escó després de dotze anys al Congrés.

També et pot interessar

stats