María José Catalá: "L’arxivament de la causa contra els 13 regidors del PP és una lliçoneta política per a l’esquerra valenciana"

La secretària general del PP-CV reivindica que ja és hora que es reconega el llegat "impol·lut" de Rita Barberá

María José Català abans d'assisstir a l'entrega dels premis Michelin d'Espanya i Portugal a València
María José Catalá, abans d'assistir a l'entrega dels premis Michelin d'Espanya i Portugal, a València / À Punt NTC

La secretària general del PP-CV, María José Catalá, s’ha mostrat molt contenta des del punt de vista polític i també personal per l’arxivament de la causa oberta a 13 exregidors i personal del Partit Popular a l’Ajuntament de València durant el mandat de Rita Barberá per presumpte blanqueig de capitals. Així s’ha pronunciat davant dels micròfons d’À Punt NTC abans d’entrar a la gala d’entrega dels premis Michelin d’Espanya i Portugal, que, per primera vegada, se celebra aquest dimarts a València.

La presidenta del PP a la ciutat de València i secretària general autonòmica de la formació també ha destacat que aquesta sentència mereix una reflexió de la societat, i ha dit que l’esquerra valenciana va voler guanyar en els tribunals el que no podia guanyar a les urnes.

Catalá també ha recordat Rita Barberá per a afirmar que ja és hora que es reconega que ha sigut la persona que més ha lluitat per la ciutat de València i amb més honestedat, i també que el seu llegat és impol·lut i impecable.

Compromís recorda que hi ha més gent imputada

D’altra banda, el regidor de Compromís Giuseppe Grezzi ha mostrat el màxim respecte per les decisions judicials, però ha volgut recordar que només han absolt 13 de les persones imputades en aquesta causa i que encara hi ha altres regidors i assessors que estan sent investigats. A més, ha remarcat que les persones absoltes ho són només perquè no s’ha pogut demostrar que reberen diners de forma il·lícita. 

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha dit que el procés judicial continuarà avant amb la resta de persones imputades en aquest cas de corrupció, algunes de les quals han afirmat que existia blanqueig de capitals i que elles se’n beneficiaren. "Només volem que es pose llum sobre l’assumpte, que s’òbriga juí oral i es condemne, si escau, a qui siga culpable", ha afirmat. 

També et pot interessar

stats