Mari Carmen Sánchez, sobre els pressupostos autonòmics: “Serà un miracle executar-los al cent per cent’’

25 min.

Ficticis, irreals i que generen frustració en la ciutadania. És l’opinió de Mari Carmen Sánchez, portaveu de Ciutadans en les Corts, sobre els pressupostos autonòmics de l'any que ve, que en una entrevista en À Punt NTC Matí ha assegurat que “serà un miracle executar-los al cent per cent”. En aquest sentit, la portaveu de la formació taronja en la cambra valenciana ha demanat al govern de Ximo Puig que “no enganye la població”.

Quan falten uns mesos per a les eleccions municipals i autonòmiques, Mari Carmen Sánchez ha assegurat que encara no hi ha una data establida per a les primàries del partit, però que en tot cas seran al gener. Sobre la possibilitat de presentar-se com a candidata, la política ha declarat no haver pres encara la decisió però que “seria un gran honor” assumir aquesta responsabilitat i que “li està donant voltes” però que “encara hi ha temps”. 

Contra les amenaces i les vexacions 

Sobre la tensió social despertada al voltant de l’esquetx de Dani Mateo en què simulava mocar-se amb la bandera d’Espanya en el programa El intermedio i la cancel·lació del seu espectacle al Teatre Olympia per amenaces ultres, la portaveu de Ciutadans a les Corts ha assenyalat que “no es poden consentir les caceres i les amenaces. Hem de defendre la llibertat d’expressió. Dani Mateo ha demanat perdó i amb això està tot dit”, ha declarat.

“L'humor i l'art tenen un esperit molt més crític, són ferramentes per a visualitzar mancances i faltes”, ha afegit, i ha atribuït al populisme i al nacionalisme l'ascens de la crispació social i política. 

stats