Manos Limpias lamenta que Sánchez no dimitisca i anuncia més proves que apunten el president

Miguel Bernad: "Apareixeran bastants més proves que no solament la incriminen a ella, a Begoña Gómez, sinó també a ell"

L'advocat i secretari general de Manos Unidas, Miguel Bernad
L'advocat i secreri general de Manos Limpias, Miguel Bernad, este dilluns a les portes dels jutjats de Majadahonda / Matias Chiofalo (Europa Press)

El secretari general de Manos Limpias, Miguel Bernad, ha assenyalat este dilluns que el president del govern, Pedro Sánchez, hauria d'haver anunciat la seua dimissió. A més, ha advertit que eixiran noves proves, esta vegada relacionades amb ell, en la causa oberta per un jutge contra la dona, Begoña Gómez, pels presumptes delictes de tràfic d'influències i corrupció en els negocis.

Així s'ha pronunciat en declaracions als mitjans, en les quals ha apuntat que eixa decisió de Sánchez "pot afonar tremendament al seu propi partit (PSOE)". "Apareixeran bastants més proves on no solament la incriminen a ella, a Begoña Gómez, sinó també a ell", ha explicitat.

Sobre esta asseveració, i preguntat per què no s'han conegut ja eixos suposats indicis, Bernad ha explicat que van "a poc a poc" perquè no es poden presentar proves "d'una manera alegre".

"Jo crec que en els pròxims dies pot haver-hi esdeveniments que li facen tornar a reconsiderar la seua posició, que em sembla, no sé quina paraula empraria, jo empraria la paraula indecència", ha subratllat per a afegir que "pensa que això és la segona fase del Manual de resistència".

"Veurem si en un tercer envit també manté el que diu del Manual de resistència", ha comentat fent al·lusió al llibre escrit per Sánchez.

Cal recordar que Manos Limpias va ser qui va presentar la denúncia contra Begoña Gómez per un presumpte delicte de tràfic d'influències. Denúncia que va donar peu a l'obertura de diligències per part del jutjat d'instrucció número 41 de Madrid, el titular del qual és el jutge Juan Carlos Peinado.

També et pot interessar

stats