La Fiscalia de Madrid demana arxivar la denúncia de Manos Limpias contra l'esposa de Sánchez

El ministeri públic ha reclamat frenar la causa que ha admés a tràmit el jutjat d'instrucció 41 de Madrid a partir d'una querella basada en retalls de premsa

El portaveu de Manos Limpias, Miguel Bernard, en una imatge recent
El portaveu de Manos Limpias, Miguel Bernard, en una imatge recent / Europa Press

La Fiscalia Provincial de Madrid ha sol·licitat l'arxivament de la investigació oberta per un jutge de Madrid a Begoña Gómez, dona del president del Govern, Pedro Sánchez, per tràfic d'influències i corrupció en els negocis. Argumenta que no hi ha indicis de delicte que justifiquen l'obertura d'un procediment penal.

La causa l'ha oberta el jutjat d'instrucció 41 de Madrid, després que el magistrat instructor, Juan Carlos Peinado, haja donat curs a una denúncia de Manos Limpias. En ella s'acusa Begoña Gómez, d'haver aprofitat de la relació amb el president del govern per a afavorir amb cartes de recomanació o la seua firma a empresaris en licitacions públiques.

L'organització, que ha armat la querella amb retalls de premsa, ha reconegut en un comunicat que algunes d'eixes informacions periodístiques podrien ser falses. Entre estes, de fet, hi ha una notícia del digital The Objective que connectava Gómez amb una subvenció, que s'ha revelat que en realitat havia rebut una empresària càntabra amb el mateix nom i cognom de l'esposa de Sánchez.

També et pot interessar

stats