Llanos Massó: "Serem totalment fidels a allò que decidisca el comité executiu nacional de Vox"

Preguntada per un possible avançament electoral, la presidenta de les Corts ha respost que és "decisió del president de la Generalitat"

Llanos Massó, presidenta de les Corts i membre del comité executiu nacional de Vox
Llanos Massó, presidenta de les Corts i membre del comité executiu nacional de Vox / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
11 de juliol 2024 - 10:04 Actualitzat: 11 de juliol 2024 - 10:42

Llanos Massó, presidenta de les Corts i membre del comité executiu nacional de Vox, ha remarcat que la formació a la Comunitat Valenciana “serà totalment fidel a allò que decidisca” este òrgan col·legiat. Hores abans d'esta reunió, convocada a les 18:30 h, Massó ha assegurat que ha sigut el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, qui "ha decidit iniciar esta crisi" amb una "decisió unilateral".

La direcció de Vox a la Comunitat Valenciana no es reunirà abans que tant Massó com el vicepresident primer, Vicente Barrera, se'n vagen a Madrid a "escoltar la proposta" del president del partit, Santiago Abascal. Així, la presidenta de les Corts ha emfasitzat que "no plantejarà res" i que "el que opine personalment no importa". En esta línia, Barrera ha afirmat que "seguirà la disciplina" del partit i donarà suport "sempre"a les decisions que s'hi prenguen.

Massó ha recordat que l'acord de govern entre ambdós partits contemplava "no propiciar la immigració il·legal, eixe efecte crida" i ha subratllat que "hi ha molts PP" i que el president Mazón va assenyalar la "sobrecàrrega de MENA, però a partir d'ahí ha seguit les directrius del seu partit, que és el que fem en Vox".

Preguntada per la possibilitat d'un avançament electoral després de trencar el govern amb els populars, Massó ha respost que esta és una "decisió del president de la Generalitat".

També et pot interessar

stats