Lima defensa el pas "valent i necessari" d'Iglesias presentant-se a les eleccions de Madrid

Pablo Iglesias deixarà la vicepresidència segona del govern espanyol per presentar-se a la presidència de la Comunitat de Madrid.

Imatge d'arxiu de la portaveu d'Unides Podem, Pilar Lima
Imatge d'arxiu de la portaveu d'Unides Podem, Pilar Lima / Rober Solsona (Europa Press)

Aquest dilluns una de les notícies polítiques del dia ha sigut la decisió del vicepresident segon del govern central, Pablo Iglesias, de presentar-se com a candidat d'Unides Podem a les eleccions de la Comunitat de Madrid. Un moviment que la coordinadora de Podem, Pilar Lima, ha defés com a "valent i necessari".

Així ho ha manifestat Lima en una sèrie de tuits en què ha apuntat que "és molt el que es juga Madrid i el que es juga Espanya, l'accés al poder de la ultradreta, de la dreta criminal". A més, ha arreplegat una frase d'Iglesias en l'anunci de la seua candidatura: "Un militant ha d'estar allà on és més útil en cada moment".

Per a Lima, a més, "des que va nàixer Podem, la dicotomia al nostre país sempre és la mateixa: canvi o involució". "Unides Podem som el canvi, les dretes són la involució, hem sabut llegir el moment històric i Pablo Iglesias deixa el govern [central] per enfrontar-lo", ha manifestat.

També ha agraït a Iglesias el gest per la "valentia, coratge i sacrifici" i ha enviat força a Yolanda Díaz i Ione Belarra, que Iglesias ha proposat com a vicepresidenta segona i nova ministra d'Afers Socials, respectivament.

També et pot interessar

stats