El líder de les Joventuts Socialistes proposa una reforma constitucional per a abordar l'emergència climàtica

Víctor Camino considera prioritari per al futur més immediat arribar a consensos per a combatre les emergències climàtica, feminista i jove

21.12.2021 | Entrevista LNM Víctor Camino

El líder de les Joventuts Socialistes del PSOE, el valencià Víctor Camino, aposta per la reforma constitucional com a eina per a fer efectives qüestions prioritàries per al futur més immediat, com "l'emergència climàtica, la feminista i la jove". Una reforma que permeta que Espanya "siga referència en revolució verda".

Per a Camino, en un arc parlamentari polaritzat, és clau intentar generar un consens en la reforma constitucional, però diu que cal trobar punts d'acords i "per ara l'únic consens és l'emergència climàtica". Un reforma, afegeix, en què es parle de la responsabilitat de les empreses, les institucions i la ciutadania "per no haver de mudar-nos de planeta".

El secretari general de les Joventuts Socialistes ha defensat en Les notícies del matí el diàleg com l'eina fonamental per a poder fer realitat reivindicacions com la reforma de les pensions, el model d'estat i el feminisme. Un diàleg, ha dit, que s'ha de donar "entre generacions i entre partits".

Les joventuts socialistes van ratificar en el congrés federal celebrat fa uns dies a Madrid el valencià Víctor Camino com a secretari general després de guanyar les primàries el mes de novembre. L'organització ha renovat la direcció i la comissió executiva federal amb el 82% dels vots.

També et pot interessar

stats