Leire Pajín torna a la primera línia política com a número huit del PSOE per a les eleccions europees

La comissió federal ha publicat la llista per als comicis, en la qual Sandra Gómez està en la posició catorze

Leire Pajín en una entrevista en 'No tenim trellat'
Leire Pajín en una entrevista en 'No tenim trellat' / À Punt NTC

L'exministra Leire Pajín tornarà a la política com a número huit en la llista del PSOE per a les eleccions europees, encapçalada per la vicepresidenta tercera del govern espanyol, Teresa Ribera, a la qual segueix la presidenta del Grup Socialistes i Demòcrates al Parlament Europeu, Iratxe García. Així s'ha conegut este dimarts a la vesprada, després que la comissió federal de llistes del partit haja publicat la candidatura per als comicis europeus del 9 de juny. En l'actual legislatura el PSOE té 21 eurodiputats al Parlament Europeu.

En la llista també figura en la posició catorze l'exvicealcaldessa de l'Ajuntament de València i actual secretària general del PSPV-PSOE a València, Sandra Gómez, que fa dues setmanes va anunciar la candidatura al Parlament Europeu. La presència valenciana continua amb l'exalcalde de Callosa de Segura Francisco José Maciá Serna (29), l'exregidora de Suera Gema Soriano Barceló (36) i l'exregidor de Quart de Poblet Bartolomé Nofuentes López (49).

Pajín va ser ministra de Sanitat, Política Social i Igualtat en el govern de José Luis Rodríguez Zapatero, secretària d'Organització del PSOE, diputada per Alacant i vicesecretària general del PSPV-PSOE. Actualment, és presidenta de REDS (Xarxa Espanyola per al Desenvolupament Sostenible) i tornarà a la primera línia de la política amb la candidatura al Parlament Europeu.

També et pot interessar

stats