L’ONU amplia la base de Quart de Poblet amb vora cent nous treballadors

La base de l’Horta Sud albergarà noves oficines dedicades a la transformació digital de les Nacions Unides

Imatges aèries de la base de l'ONU a Quart de Poblet
Imatges aèries de la base de l'ONU a Quart de Poblet / ONU

Més de deu anys després d'arribar a la Comunitat Valenciana, la base de l’ONU a Quart de Poblet (Horta Sud) albergarà oficines dedicades a la transformació digital de les Nacions Unides. Igualment hi ha previst ampliar les instal·lacions del centre per poder albergar altres agències, fons i programes de la família ONU, cosa que permetrà ampliar la plantilla amb un centenar de nous treballadors. 

Així ho ha explicat l'organisme aquest dilluns en un comunicat, on ha destacat que la Comunitat Valenciana ha avançat 29 posicions a les regions innovadores europees des del 2015, convertint-se “en una ubicació estratègica i un hub per a agències de l’ONU”, que “ha reforçat un ecosistema innovador basat en la col·laboració publicoprivada”. 

“Aquesta base s’ha consolidat com a centre mundial per a la transformació digital de la Secretaria de les Nacions Unides, a més de ser un suport fonamental a les operacions de manteniment de la pau”, prossegueix l’escrit.

De fet, la seu a Quart de Poblet ha crescut per a convertir-se en un veritable campus digital del sistema ONU i en una referència mundial en ciberseguretat i serveis digitals. Entre els organismes que treballen conjuntament estan el Servei de Tecnologia de la Informació i la Comunicació de les Nacions Unides (Unictf), el Centre Internacional de còmput de les Nacions Unides (Unicc), l'Oficina de les Nacions de Serveis per a Projectes (Unops), el fons de les Nacions Unides per a la Infància (Unicef) i l'Organisme Internacional per a les Migracions (OIM).

També et pot interessar

stats