L’exconsellera Pascual serà la nova comissionada de les polítiques digitals de la Generalitat

L’anterior consellera d’Innovació és professora titular de la Universitat d’Alacant, institució que té una àmplia experiència en l’estudi d’aquest camp

Carolina Pascual
Carolina Pascual / Generalitat

L’exconsellera d'Innovació és la nova comissionada de la Presidència de la Generalitat per a la digitalització i la ciberseguretat de la Comunitat Valenciana. Així ho ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig, amb qui s’ha reunit aquest matí per a traslladar-li la intenció de designar-la per al nou càrrec.

Per tant, Pascual, professora titular de la Universitat d'Alacant del Departament de Física, Enginyeria de Sistemes i Teoria del Senyal, serà la responsable de la Generalitat en polítiques digitals, així com de la realització d'estudis i informes per a millorar-les.

El cap del Consell ha justificat "la necessitat de disposar d'una visió global de la situació en matèria de seguretat de la informació".

L'objectiu és "portar avant una estratègia coherent de les polítiques digitals, de les tecnologies de la informació, de les telecomunicacions i les comunicacions corporatives i de la teleadministració de la Generalitat, que permeten continuar avançant en la transformació digital de la Comunitat Valenciana i de l'administració de la Generalitat".

La Universitat d'Alacant, i en particular el departament on està Pascual, tenen una àmplia experiència en l'estudi i les polítiques digitals de la Comunitat Valenciana. 

També et pot interessar

stats